DENON AVR X2600H AV hjemmebiograf

Vores seneste testperson, den fantastiske forstærker DENON. Det er ingen overdrivelse at sige, at vi var heldige med en ekstraordinær lydenhed! Vi fandt ikke rigtig nogen fejl under testningen. Testningen fandt sted i det perfekt designede hjemmebiografrum for vores kære gamle kunde, Mihály Kocsis. Med den akustiske behandling af rummet sparede ejeren ingen udgifter og kræfter. Ved hjælp af akustisk måling blev nøjagtigt det samme antal og type akustiske paneler placeret de rigtige steder, takket være hvilken der blev skabt en praktisk talt perfekt lyd. De andre hi-fi-elementer i hjemmebiografen er også bemærkelsesværdige – ligesom hjemmemøblerne – men denne gang har vi fokuseret på DENON X-serien forstærker. Lad os se, hvad denne hi-fi-enhed kan …

Denon-AVR-X2600H-biografforstærker

Klassisk Denon-look

Denon-mærket har et særpræg med to store og mange mindre knapper på skærmen. I modsætning til tidligere Denon-modeller er frontpanelet ikke lavet af metal, men af plast, der er ikke noget dæksel, der skjuler stik og kontrolelementer. Alt er let at opsætte med fjernbetjeningen med mange knapper.

Lad os prøve!

Avengers-Endgame-Movie-Poster

Feller første gang valgte vi Avengers: Endgame Blu-Ray-kvalitet Dolby Digital 5.1-lydfilm fra 2019. Beriget med superhelte og super action, hver lyd i filmen lød som vi var vant til i en anstændig biograf. Vi fik et detaljeret lydbillede, selv de små delikatesser blev smukt hørt. Specialeffekterne var klare, vi oplevede en ægte rumlig lyd, så vi kunne absolut fordybe os i historien, som om vi kæmpede sammen med Thor for sandheden. De musikalske elementer lød også med fejlfri præcision, smukt og rent, hvilket forstærkede den dramatiske effekt.

For anden gang fakturerede vi en vellykket biograf fuld af spænding. Eventyrkomedien Jumanji – The Next Level er også rig på lydeffekter. Raslingen af ​​jungletræer, det rasling af blade eller lyden af ​​dyr virkede også ægte. Spændingen skabt af scenerne blev yderligere forstærket af 3 D-lyden. Dialogerne og musikken var også forståelig og effektiv. Det anbefales selvfølgelig at parre denne fremragende forstærker med højttalere af god kvalitet.

Weekend-Denon-Testen

Vi fandt ingen fejl i biografens akustik, så vi ventede nysgerrig på, at Denon-forstærkeren skulle udføre, mens vi lyttede til musik. Ved hjælp af Spotify lyttede vi også til ejerens teenagedatters yndlings topsang, The Weekend: Blinding Lights. Vi skubbede lydstyrken ordentligt op – og vi blev ikke skuffede. Vi havde en sensationel lyd, musikken flød i alle dele af vores krop. Mange mener, at moderne teknologi kan lyde hundrede gange bedre og mere professionel end de gamle, mens andre siger, at intet kan sammenlignes med vinylplader. Men at kombinere det gamle og det nye kan virkelig få store ting til at ske. Forstærkeren er også velegnet til afspilning af vinylplader takket være Phono-indgangen. Johann Strauss Jr.: Cirkus af den blå Donau var i første omgang vores “dansekort”. Det var en utrolig vidunderlig oplevelse at høre komponistens dansoperette i denne kvalitet. Fantasifuldt strejfede vi ud ved Donau ved rytmen af bløde melodier …

Resumé

Denon AVR X2600 H bragte i udseendet ikke nogen reel innovation sammenlignet med de tidligere produkter i serien, det insisterer på den sædvanlige stil af mærket. Det giver høj kvalitet til en overkommelig pris. Dens mange og endnu flere funktioner giver uendelige muligheder. Det opfylder næsten ethvert behov, fra en almindelig stue bliver det til en Dolby Digital 5.1-biograf, vi oplevede ikke nogen forvrængning ved høj lydstyrke, de høje og lave frekvenser lød fejlfri. Når den bruges i et passende akustisk rum med højttalere af god kvalitet, går denne fantastiske enhed ikke galt. Let at konfigurere, kalibrere, få mest muligt ud af at lytte til musik eller se film. Vi er overbeviste om denne superenhed, vi anbefaler den med tillid, hvis du vil have en ægte filmoplevelse!

Nøgleproduktfunktioner:

7,2 kanaler, 4K Ultra HD

Effekt pr. Kanal: 150 W.

3D-surroundlyd understøttes også af Dolby Atmos, DTSX, Dolby Atmos Height Virtualization.

Den har 8 HDMI 2.0-indgange og 2 HDMI 2.0-udgange.

Konverterer billeder med lavere opløsning til 4K-opløsning takket være Pure Direct.

Den indbyggede Audyssey MultEQ XT, Dynamic Volume, Dynamic EQ giver nem kalibrering, kontrol og tonekontrol.

Trådløse tjenester: HEOS, AirPlay, Wi-Fi, Bluetooth

Streamingtjenester: SoundCloud, Napster, Tidal, Spotify, Tuneln, Deezer,.

Det har også et Phono MM-input til afspilning af vinylplader.

Dette er ikke alt, men vi kunne specificere de utallige funktioner på forstærkeren gennem flere sider, men vi vil ignorere det nu.

Similar Posts