Marshall Kilburn II Bluetooth-højttaleranmeldelse

Woordvoerder van Marshall Kilburn II

Marshall-mærket er kendt for sine guitarforstærkere, og det udvendige af Kilburn II-højttaleren minder mest om en guitarforstærker. På trods af mærkenavnet blev denne Bluetooth-højttaler fremstillet af Zound Industries of Sweden.

Rock for evigt!

Marshallweiß

2,5 kg højttaleren har et sort eller gråt imiteret læderhus, forsænkede hjørnefælder, et sølvnet højttalergitter (det var guld i tidligere Kilburn-modeller, det var en god ide at udskifte det med sølv) og en rem i guitarstil giver stenet blik til højttaleren. Det hvide Marshall-logo er ret slående, måske lidt alt for prangende.

Boutons Kilburn II

Øverst på højttaleren er der i stedet for de parrede og kildeomskiftere 3 knapper til at styre lydstyrken, diskant og bas samt Bluetooth-forbindelsespunktet og LED-batteriopladningsindikatoren.

Marshall-K bagvæg.

3,5 mm AUX-porten er placeret på bagsiden af højttaleren. Der er overhovedet ingen netværksforbindelse samt ingen stemmeassistent eller Wi-Fi-forbindelse. Den har en Bluetooth 5.0-forbindelse takket være multi-host-funktionen kan du nemt oprette forbindelse og skifte 2 Bluetooth-enheder.

IPX 2-certifikat

Marshall-højttaleren er let vandtæt, så du behøver ikke bekymre dig om, at regn eller væske beskadiger den. Dog ikke falde ned i puljen.

Ekstra lang levetid

Marshallgrau

Batteriets levetid på Kilburn er 20 timer. Det er ikke muligt at oplade enheden med et USB-kabel, men med et standardkabel tager det 2,5 timer at oplade helt, men hvis nogen har travlt, kan en opladning på ca. 15 minutter føre til 3 timers drift.

Forstærkerne

Højttaleren er udstyret med 2 “D” klasse forstærkere, tweeteren drives af en 8-watt forstærker og subwooferen af en 20-watt forstærker. Frekvensområdet er 52 Hz-20 kHz.

Lytningstest
Kilburn-burgundy

Vi anbefaler Kilburn Bluetooth-højttaler primært til computere og mobiltelefoner på grund af dens størrelse og bærbarhed. Vi testede højttaleren i et rum omdannet til et lydstudie på ca. 20 kvadratmeter. Hjemmestudioets vægge blev behandlet med lydabsorberende, trykte elementer og diffusor frontpaneler. Amatørmusikerens ejer er en ægte rockfan, så han bestilte de trykte, absorberende paneler med udskrifter af billeder, der skildrer en guitar og plakater fra rockbands.

Da Marshall-højttaleren har fået et rockdesign, og ejeren også kan lide rockmusik, startede vi med denne stil. Vi brugte Spotify-musikstreamingtjenesten, der er tilgængelig på vores mobiltelefon. Vi var de første til at lytte til sangen Numb af Linkin Park, en alternativ hardrockgenre. Vi oplevede stærke og dynamiske lyde, stereooplevelsen var perfekt, men 360 graders lyd viste sig at være støjende. Basserne var intense, men de laveste intervaller viste sig allerede at være svage. Diskantene var skarpe og rene.

Vi fortsatte med Depeche Mode, vi nød stram, bestemt bas, mens vi lyttede til Enjoy the Silence, selvom de laveste frekvenser også var svage denne gang. Selv ved høj lydstyrke forblev lydens klarhed, men lyden var mindre luftig og rummelig, end vi forventede. Der var også mangler med detaljerigdom, hvilket var tydeligst i de instrumentale dele.

Resumé

Kilburn II Bluetooth-lydsystemet blev straks fanget med sit rock-stil look. Den lange batterilevetid er også bemærkelsesværdig, ligesom 2 “D” klasse forstærkere. Gennem forstærkerne fylder lyden rummet, vi kan nyde en kraftig, klar lyd med skarpe, smukke diskanter, stram bas. Desværre er de laveste intervaller svage. Den luftige og rummelige lyd mangler også, ligesom detaljen, der lader noget tilbage at ønske. Stereoeffekten er fremragende, men 360 graders lyd er allerede støjende. Da denne enhed primært er en stereohøjttaler, er dette heller ikke nødvendigvis en big deal, selvom der er Bluetooth-højttalere, der kan frembringe fantastisk 360-graders lyd. Såsom Ultimate Ears Megaboom 3 højttaler, og det er endnu mere overkommelig. Desværre har Marshall heller ikke en Wi-Fi-forbindelse, dens relativt høje vægt og pris kan også betragtes som en ulempe. Imidlertid kompenserer rockdesignet for disse negativer, selvom ikke alle kan lide denne stil, for dem er det værd at vælge højttalere med et mere sofistikeret udseende.

Similar Posts