Vi har testet Sonus Faber Aida stående højttalere!

Sonus-Faber-Aida

En XII. distrikt luksus ejendom blev kaldt for at teste Sonus Faber Aida højttalerpar. Det enorme hi-fi-rum er udstyret med den nyeste teknologi, kabler og forstærkere, ejeren ville prøve et par højkvalitetshøjttalere fra det nyindkøbte Sonus-firma. Den akustiske behandling af rummet var allerede udført ved designet af rummet, det traditionelle tæppe blev også erstattet af ejerens akustiske tæppe, så der var intet galt med surroundlyden i rummet.

Den italienske “hingst”

Sonus-Faber-Aida-tam jako

Det italienske firma Sonus Faber-højttalere repræsenterer luksuskategorien, hvilket afspejles i produktets udseende, teknologi og selvfølgelig den høje pris. Det italienske firma stræber efter perfekt lyd og kunstnerisk design, når de fremstiller højttalere. Aida-højttalere er tydeligt præget af førsteklasses kvalitet og pris. Synet af den smukt udformede, håndlavede 3,5-passagers stående højttaler fænger dig med det samme. Efter omhyggelig design og udvikling reducerede virksomhedens ingeniører de forstyrrende vibrationer til næsten nul, hvilket skabte en klar, perfekt lyd. For at reducere støj fra udsugningsluften er Stealth Reflex-systemet udviklet, hvilket garanterer renheden af ​​dybe lyde. Anima Legata er en stålkonstruktion, der løber gennem adskilte højttalerkasser, der leder vibrationer til de nedre og øvre dæmpere. Det tredje system afbryder højttaleren fra jorden og eliminerer stort set alle ubehagelige vibrationer. Denne teknologi bruges også i de højeste skyskrabere i verden.

Sonus Faber Aida Anmeldelser

Aida-højttaleren er ca. 150 kg, men takket være de tre systemer overfører den ikke vibrationer til gulvet. Centret og diskanthøjttalerne er placeret på bagsiden af ​​Sonus Faber Aida-højttalerne. Ved at indstille Sound Field Shaper-systemet kan du sikre, at din højttaler leverer fejlfri nøjagtige scenebilleder i enhver rumstørrelse. Tweeter er virksomhedens egenudviklede Arrow Point DAD, som er en legering af en kuppel og en ringradiator. Mellemkøleren er ikke presset, lufttørret, cellulosefibermateriale og har derfor en ru overflade. Dens stemmespiral er lavet af kobberbelagt aluminiumtråd, som har meget god lydledningsevne, hvilket resulterer i en meget klarere og mere nøjagtig lyd i mellemområdet, end hvis den var lavet af massivt kobber. Den infrarøde subwoofer i bunden af ​​kassen giver de laveste intervaller. Krydsfrekvensværdier: 55 Hz, 180 Hz, 250 Hz, 3000 Hz. Frekvensoverførsel: 18-35000 Hz, effekt 100-1000 Watt, vægt 330 kg / par.

Alt har en pris

Jeg tror, ​​vi kan roligt sige, at denne højttaler ikke kun stræber efter perfektion, men også perfektion! Det kan endda kaldes “Ferrari” for højttalere, da design og teknologi, ligesom den italienske sportsvogn, er blevet omhyggeligt designet og udviklet. Enhver, der ønsker en sådan kvalitet, skal dog nå dybt ind i deres lommer, da prisen bestemt er meget høj.

Over toppen

Med denne avancerede model er lydoplevelsen af ​​musik eller film i enhver stil og rytme uovertruffen. De optræder på koncertsalens niveau uden forvrængning og fejl. Ved højere lydstyrker kan musikken lyde endnu mere behageligt, klart og forståeligt. Baslydene er ikke aggressive, men skaber en ægte og livlig følelse.

Hovedprøve

Andrea-Bocelli-und-Sarah-Brightman

Hvis vi allerede har testet en italiensk fremstillet højttaler, lyttede vi først til den fantastiske duet med den italienske sanger Andrea Bocelli, Sarah Brigthmann, sangen Time to Say Goodbye. Det er svært at sætte ord på, hvad vi har oplevet. Vokalen, instrumenterne lød krystalklar og detaljeret. Vi havde lyst til at sidde i en koncertsal foran scenen og lytte til dette fantastiske hit live. Vi forundrede os bare og stirrede. I overensstemmelse med højttalerens navn blev Verdis fireartsopera Aida også afsløret. Operaen kan enten elskes meget eller hades meget. Med dette par højttalere er det garanteret, at de, der hidtil har fået kryb af denne genre, også vil føle operaens skønhed. Den oplevelse, vi fik gennem højttalerne, er ubeskrivelig! Hver stemme fra de gyldne-halsede operasangere lød så ringende og vidunderlig, at hver celle i vores krop gysede. Musikken fyldte hele rummet, vi hørte det fra de samme studerendes positioner i samme kvalitet og lydstyrke.

Derefter gik vi ind i mere stenede farvande.

Póster van Aerosmith

Aerosmiths nummer “Crazy” fulgte. Sanger Steven Tylers stemme lød fejlfri i højeste lydstyrke, ligesom instrumenterne gjorde. Der var ingen tegn på uønsket støj eller vibrationer.

En drøm for enhver hi-fi- og lydfan

Utvivlsomt skiller Sonus Faber Aida sig ud blandt de højttalere, vi hidtil har kendt og testet! For dem, der har mulighed for at bruge en lille formue til den perfekte lyd, anbefaler vi disse højttalere tydeligt.

Similar Posts