Harman Kardon Citation 100 højttaler anmeldelse

Harman Kardon Citation 100 er en smart højttaler med optimal lydkvalitet og kompakt størrelse. (Dimensioner: 27,5 x 17,2 x 16,3 cm, vægt 2,7 kg). Ekstremt let at bruge, let at bruge, detaljeret, delikat lyd. Du kan få adgang til mere end 300 musiktjenester og high-definition streams via din Chromecast. Stemmestyring er også aktiveret med Google Now.

Harman Kardon har tidligere produceret nogle højprofilerede og innovativt udseende højttalere, herunder gennemsigtige SoundSticks, men med en æra med smarte højttalere tilpasser producenten sig til nye behov.

Harman Kardon Citation 100

Harman Kardon Quote 100 Speaker Review

Udseendet af virksomhedens nyeste model, Harman Kardon Citation 100, er kendetegnet ved et minimalistisk, slankt design. Ud over at streame vores yndlingsmusik let og uden besvær, selv ved høj lydstyrke, var bassen usædvanligt kraftfuld og enestående, selvom den til tider virkede lidt ubalanceret.

Udseende

Citation 100 adskiller sig ikke meget fra standarddesignet. Dens uldblandingsstofgitter er lidt mørkere end andre mærkes produkter, men der er masser af stilmæssige ligheder mellem dette og Google Home Max, herunder lysdioder under det forreste stof, der angiver, at den indbyggede Google Assistant venter på vores instruktioner.

Citationen er mindre i størrelse end en Home Max, og dens form er tættere på Sonos One. Størrelse er alligevel mindre vigtig her, da Harman Kardon Citation 100 ikke er en bærbar højttaler. Hele højttaleren har et stofbetræk af høj kvalitet, der ikke kun er æstetisk, men også fantastisk at røre ved. Harman Kardon -logoet er pænt placeret i midten af ​​højttaleren, hvilket er en elegant og subtil løsning.

Citat-100-nedenfor

Netledningen er placeret i bunden af ​​højttaleren og har et slot, der gør det muligt for kablet ikke at forstyrre placeringen af ​​højttaleren på en plan overflade. Der er 4 lysdioder foran i midten af ​​højttaleren, der angiver lydstyrke og aktivering af Google Assistant.

Berøringsknapperne er placeret øverst på højttaleren. Berøringsskærmskontroller kan være lidt mere følsomme. At øge og reducere lydstyrken kan være en udfordring, fordi kontrollerne nogle gange ikke fornemmer berøringen korrekt. Dette er dog ikke så stort et problem, fordi vi også kan styre højttaleren med stemme ved hjælp af Google Assistant. Så der er ikke noget reelt behov for berøringsskærmskontroller.

Funktioner

Citation har heller ikke en aux -indgang eller en USB -port. Dette er en af ​​svaghederne ved værktøjet. Dette er dog ikke kun en digital assistenthøjttaler. Det har også Bluetooth -funktion, som er velegnet til streaming med applikationer, der ikke understøtter Google Cast.

Forresten fungerer højttaleren fuldstændigt med det trådløse Google Home -system. Indstillingen foretages også med Google Home-appen, som også administrerer multi-room-tjenester. Det kan også tilsluttes andre Google Home -højttalere.

Lyt til din stemme ved hjælp af Google Assistant, et mikrofonsystem. Det er dog ikke klart, hvor mange mikrofoner der er – normalt er 6 mikrofoner almindelige for smarte højttalere, men her vises kun to. Harman Kardons beskrivelse afslører ikke, om der er gemt flere mikrofoner bag gitteret.

Citation 100 registrerer lyd ved normal lydstyrke, og mikrofonerne er følsomme nok til at tale fjernt til enheden.

Lyd

Vi testede højttaleren i et mindre rum. Da vi tidligere havde udført en online akustisk måling efter kundens anmodning, fandt den akustiske behandling også sted i rummet. Rummets akustik var således tilstrækkelig, lydabsorberende paneler blev trykt på væggene, og et Soft Melody-tæppe blev lagt på gulvet, så ejerne med succes fjernede ekkoproblemet. Udover lydabsorbering er det meget vigtigt at placere diffusorer på væggene for ikke at falde i skylden for overdæmpet. I det relativt lille rum gav nogle Art -trædiffusorer den ideelle lydfordeling.

Tilbud-100 tommer

Harman Kardon Citation 100 har en 20 mm diskanthøjttaler og en 10 cm subwoofer. Dens vigtigste drivkraft er en stor passiv radiator placeret på bagsiden af ​​højttalerhuset.

Bas er en afgørende egenskab ved Citation 100. De lave frekvenser er ekstremt kraftfulde, og de laveste subwoofere er absolut ideelle til en højttaler i en kompakt størrelse. Denne højttaler er i stand til detaljeret, fuld lyd, selvom vi fandt ud af, at basser til tider var lidt ubalancerede. Der var dele af musikken, hvor bassen blev overbetonet, hvilket var ret forvirrende for os. Mellemtonerne var rige, og de høje toner var klare, og den muskuløse bas overdrev dem kun lejlighedsvis.

Citation 100 er sikker på høj lydstyrke, meget mere end Sonos One. Spændende, intens bas gør Harman Kardon til den ideelle festhøjttaler. Det ville dog være rart at kunne justere Citationens accentuerede bas, hvis det er nødvendigt, og dermed tilbyde et mere afbalanceret alternativ, hvor bassen ikke konstant ville blive understreget.

Let at bruge

En af de smukke Google Assistant -værktøjer er den nemme opsætning, og Harman Kardon Citation 100 er ingen undtagelse på dette område. Alt du skal gøre er at tilslutte højttaleren, downloade Google Home -appen og konfigurere den nye enhed i appen.

Ved hjælp af Google Home-appen kan du nemt konfigurere din højttaler via en Wi-Fi-forbindelse. Når den er forbundet til Wi-Fi, vises højttaleren i værktøjslinjen i Google Home-appen, og vi kan udføre alle Google-operationer på den. Dette inkluderer selvfølgelig vejr, musik, nyheder og stort set alt, hvad Google har at tilbyde.

Sammenfattende

Højttalerens dybde er for kraftig til at blive betragtet som afbalanceret, men ellers er det en smagfuld, intelligent højttaler, der har nok lydskala til at fylde rummet i de fleste rum. Det udvendige design er moderne og slankt, et virkelig prangende stykke, der blev lavet med komponenter af høj kvalitet. På grund af sin kompakte størrelse er det ikke et problem at placere. Den har dog heller ikke aux- og USB -indgange. Prisen på Citation 100 er ret høj, så ikke alle er sikre på at vælge denne model.

Skrevet af Róbert Polgár

Similar Posts