Vi har testet Polk Audio PSW10 subwooferen!

I 1972 grundlagde Mathew Polk, Sandy Gross og George Klopfer et firma kaldet Polk Audio, der fremstiller lydprodukter. Virksomheden har hovedkontor i San Diego, Californien og blev overtaget i 2006 af Directed Electronics. Polk Audio er førende inden for distribution af lydprodukter og er vokset med årene til at blive en stærk konkurrent og tilbyder fremragende produkter og fremragende lydkvalitet til en overkommelig pris.

Polk Audio PSW10 funktioner

-Udgangseffekt 500 watt

-Dynamisk effekt 100 watt

-Frekvensoverførsel 40 – 160 Hz

-Justerbar delefrekvens

-Automatisk nedlukning og standby

-Volumenkontrol

-Fase switch

-Line input

-Højttalere

-Subwoofer diameter 250 mm

-Dimensioner: 356 x 365 x 401 mm

Subwoofer -kabinettet lavet af minimal resonans MDF er udstyret med interne afstivere, der giver fremragende renlighed selv i de dybeste områder. Også perfekt til hjemmebiografsystemer.

SW10 kan let tilsluttes dit eksisterende musikstereo via online- eller højttalerniveauforbindelser. Den dynamiske lavpas-crossover justerer subwooferlyden med de andre højttalere.

Udseende

PSW10’s standardformede æske er ikke forskellig fra subwoofere fra andre mærker. Fås i to versioner: vinyl i kirsebærfarvet vinyl og sort eg vinyl. Begge har en overflade af høj kvalitet, så de kan integreres perfekt i stilen og farverne i moderne hjemmebiograf eller lydsystemer.

Design

Polk Audio PSW10 subwoofer testrapport

PSW10 subwooferen er udstyret med en tyk baffle, den traditionelle træblok er lavet af titanium. Det har et afstivet kabinet og eliminerer takket være det dæmpede design stående bølger og forvrængninger. Guidet og finjusteret basport til at producere maksimal bas er et af de vigtigste elementer i en subwoofer. Den har også laserbaseret KlippelDistortion-målingsteknologi, der reducerer lydforvrængning og giver dyb og præcis lyd. De fleste Polk Audio -højttalere og subwoofere kan lyttes til ekstremt høje lydstyrker uden at påvirke lydkvaliteten. Polk Audio PSW10 er ingen undtagelse.

Prøve

Ideel til små til mellemstore værelser. For større rum foretrækker vi subwoofere med højere ydelse. Vi testede subwooferen i en mindre stue, tilsluttede den med en NAD T758 V3 hjemmebiografmodtager og et par Magnat Transpuls 1500 højttalere. Desværre var rummets akustik endnu ikke tilstrækkelig, da den nybyggede lejlighed endnu ikke var helt færdig, så vægge og loft afspejler lydene, ligesom de store vinduesområder og smukke marmorgulve. Vi har brug for lydabsorberende og diffusorpaneler på væggene, og vi har foreslået akustiske gardiner foran vinduerne, hvilket vil forbedre akustikken betydeligt takket være deres tykke, tætte vævning. Selvom marmorgulvet ser fantastisk ud, er det ikke særlig akustisk fordelagtigt, så det vil være nødvendigt at placere lyddæmpende måtter.

Bagvæg PSW10

Indgangene er let tilgængelige og nemme at tilslutte til de fleste lydsystemer. Med intelligente sensorer får du en optimal lydoplevelse. PSW10 producerer en imponerende baseffekt. Slaginstrumenterne kunne høres klart og med imponerende præcision. Basser er klare, skarpe og rige på detaljer uden at overvinde den generelle lydkvalitet. PSW10 lyder bedst i små og mellemstore rum. PSW10 kæmper i et stort rum. Hvis du vil have mere intens bas i større rum, kan du vælge Polk Audio PSW12 eller PSW505. Lydkvaliteten påvirkes også af den 50-watt RMS-forstærker, der er installeret i Polk Audio PSW10. Forstærkeren giver fremragende bas, selv ved lave volumener. Den imponerende 50-watt forstærker er designet til minimalt strømforbrug.

Ofte stopper de fleste subwoofere ved ekstreme mængder. Heldigvis har Polk Audio PSW10 et fremragende komprimeringskredsløb, der begrænser lydforvrængning, når man lytter ved høje lydstyrker. Dette kredsløb reducerer og forhindrer mulig skade forårsaget af høj volumen.

Polk Audio PSW10 har også et nyttigt intelligent sensorkredsløb, der gør det muligt at tænde og slukke subwooferen automatisk. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at slukke subwooferen manuelt i tilfælde af strømafbrydelse eller uventet nedlukning. Den automatiske tænd / sluk -funktion beskytter subwooferen mod mulig overspænding.

Polk Audio PSW10 er meget effektiv til sin pris. Kvaliteten af ​​lydudgangen er overraskende imponerende. Den dybe, detaljerede bas og klare lyde er meget behagelige at lytte til.

Konklusion

Denne subwoofer tilbyder overraskende god lydkvalitet i forhold til sin overkommelige pris. Det er også en glimrende tilføjelse til dit eksisterende lydsystem eller hjemmebiografsystem. Det er kendetegnet ved klar og ren lyd. Det tilbyder ikke kun gode lydeffekter, det har også gode baseffekter med forbedrede lyde. Takket være 50W RMS-forstærkeren og den 10-tommer driver, der bakker op om hele systemet, forbedrer det den ultimative lydkvalitet til Polk Audio PSW10. Træklodsen og det eksklusive design giver subwooferen et elegant look, udover at være praktisk og overkommeligt!

Polk Audio PSW10 er ekstremt let at tilslutte til de fleste systemer; den har dog stadig ikke en direkte LFE -indgangsforbindelse til at omgå subwooferens crossover. Fordi PSW10 er kompatibel med andre Polk Audio -højttalere, er brugen af ​​PSW10 muligvis ikke maksimeret. Selvom PSW10 har en imponerende bas, er det svært at levere bas, der er velegnet til kraftfulde og store rum. PSW10 er velegnet til brug i mindre rum.

Skrevet af Róbert Polgár